Afscheid Krista Walter

Op 15 september heeft het bestuur op haar eigen wijze afscheid genomen van Krista Walter. Krista was 11 jaar lang directeur-bestuurder van De Goede Woning en onze gesprekspartner. Traditioneel nemen we afscheid met een werklunch, maar vanwege de Coronamaatregelen zou dat een afstandelijke bedoeling worden, waarbij elke andere gast in het restaurant onze gesprekken zou kunnen volgen. Daarom werd het idee opgevat om afscheid te nemen met een lunchbuffet op ons kantoor in de Gemzenstraat, ruimte genoeg om afstand te bewaren en tegelijkertijd toch dicht bij elkaar te zijn.

 

Na een kort woordje van de voorzitter werd – ondanks dat Krista had aangegeven geen cadeaus te willen – een verrassing aan  haar overhandigd. We hebben haar namens alle huurders een cheque gegeven bestemd voor Swim to Fight Cancer. Krista is voorzitter van de afdeling Apeldoorn en we konden dus verwachten dat ze hier erg blij mee was. En de foto’s laten zien dat ze dat was!!

Vanzelfsprekend kreeg ze ingevolge de Overlegwet het allerlaatste ongevraagd advies, waarmee elk bestuurslid een persoonlijke boodschap aan haar meegaf. En natuurlijk ontbrak de bos bloemen niet.

Op haar beurt verraste Krista alle bestuursleden met een strip van Asterix en Obelix om daarmee uit te drukken dat er een overeenkomst is tussen deze 2 Galliërs en het bestuur van De Sleutel.

 

Na een gezellige (en lekkere) lunch hebben we op gepaste afstand elkaar gedag gezegd met de afspraak dat De Sleutel volgend jaar bij haar op werkbezoek komt om te zien hoe het gaat bij haar nieuwe woningcorporatie Kennemer Wonen. Krista, nogmaals bedankt voor alle goede dingen die je hebt gedaan voor onze huurders!